2019-ben is vár az ifjúsági tábor!

Ebben az évben július 16-21. között várjuk a 13-25 éves fiatalokat IFJÚSÁGI táborunkba!

Témánk a Krisztusi élet, eseményeink pedig hasonlóak az elmúlt évekéhez. Lehet számítani közös játékra, sportra, piknikre, dicsőítésre, személyes találkozásokra, előadásokra (lelki alkat, önbizalom, időbeosztás, megtérés), bűnbánati napra, tábortűzre, és nem utolsó sorban meghívott előadókra. Velünk lesz Bese Gergő atya, Pintér Béla és Gersei Csenge is.
Nem hallottál még róluk? Egy-két mondatban most bemutatjuk őket, hogy lássátok, nem érdemes kihagyni a velük való találkozást sem!

Bese Gergő atya: egy fiatal pap, aki állandóan úton van. Érlelődött benne a papi hivatás gondolata, de döntésre csak hosszú idő után jutott. 2013 óta áldozópap. Mária szavait választotta jelmondatának: „Legyen nekem a Te igéd szerint.” Legfontosabb feladataként az ifjúság nevelését tekinti. Jelenleg – amellett, hogy földrajzot, biológiát, hittant tanít – iskolalelkészi feladatokat is végez.
Amíg személyesen nem találkoztok vele, addig az alábbi cikkekben tovább ismerkedhettek Gergő atyával: https://777blog.hu/2018/03/23/csak_jezus_kerul/

Pintér Béla: az ő nevével már sokszor találkozhatott az, aki már máskor is volt közösségünkben. Kedvelt énekesünk, akinek sok dalát választottuk már kísérőként egy-egy tábortémához. Énekeiben különböző lelki témákat érint, mindig megvallja bennük a hitét. Idén pedig lehetőség adódott arra, hogy ne csak felvételekről hallgassuk őt.
2013-as nyári táboraink slágere: https://www.youtube.com/watch?v=ECWMv8Jqrfk

Gersei Csenge: egy fiatal lány, aki az anorexiából gyógyult meg. Azóta több alkalma adódott már arra, hogy elmesélje másoknak a történetét. Célja, hogy segítsen a fiatal lányoknak a helyes önkép kialakításában. Hittel vallja, hogy Isten úgy szeret minket, ahogy vagyunk.
Íme egy Csengével készített interjú: https://777blog.hu/2018/03/08/nem-a-bikini-body-tesz-ertekesse-interju-gersei-csengevel/

Ha TE is szeretnél találkozni ezekkel az emberekkel, részese lenni a közös élményeknek, de még nem jelentkeztél, a "Jelentkezés online" menüpontra kattintva megteheted!