Elmaradnak idén a tápiós gyerek- és ifjúsági táborok

Kedves Szülők, Barátaink, Táborozóink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt számos területen kell mostanság elővigyázatosnak lennünk, és lemondanunk korábban megszokott dolgokról, ezért a tápiós kispásztorokkal (a gyermek- és ifjúsági szolgálatért felelős vezetőkkel) megbeszélést tartottunk arról, hogy meg tudjuk-e, és ha igen, milyen módon szervezni az idei nyári táborainkat.

A jelenleg érvényben lévő, kötelező és ajánlott egészségügyi előírások (mind az étkeztetést, mind a programszervezést illetően) betartása sajnos több ponton is nehezen vagy egyáltalán nem megoldható a tápiószentmártoni táborhelyünkön. Amennyiben az országos előírások változnának, és megengedőbb szabályozás lépne életbe június folyamán, akkor sem tudjuk már vállalni felelősen a megfelelő program összeállítását és megszervezését a szokásos létszámok mellett.
Ezért a gyermek- és ifjúsági táborainkat idén nem fogjuk megszervezni. A felnőtt családias táborról azonban a tábor szervezői úgy döntöttek, hogy megtartják július 30-a és augusztus 2-a között. A táborról részletek ITT olvashatók.
Emellett, kizárólag az aktív szolgáló kisebb testvérek részére, július 13. és 19. között megszervezünk egy tápiós lelkigyakorlatos hetet (KT tábor). Reméljük, hogy ezáltal mi is épülhetünk lelkileg, a legközelebbi találkozásunkkor pedig így többet tudunk majd adni nektek is!

Minden tápiós kisebb testvérünknek ajánljuk, hogy az egyes plébániákon megszervezett helyi napközis vagy egyéb nyári programok szervezésébe aktívan kapcsolódjanak be, segítsék a helyi plébániákat!

Megértésüket, megértéseteket kérjük.
Reméljük, hogy minél előbb újra találkozhatunk majd a megszokott módokon, és újra együtt kereshetjük Isten országát egymás közt!

Szeretettel:
Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség