Tápiós ifjúsági tábor 2018. - a családról

Idei táborunkban a már jól megszokott lelki feltöltődés mellett a családról fogunk beszélgetni: megismerkedünk Isten családképével, a Szent Család tagjaival és azt is keressük majd, hogyan alakíthatjuk életünket úgy, hogy boldog családban élhessünk.

Az ifjúsági tábor időpontja: 2018. július 3-8. (K-V)

Helyszíne: 2711 Tápiószentmárton, Mátyás király u. 46. (Mária mennybevétele-kápolna kertje)

A táborok díja 2200 Ft/nap. A táborban való részvételhez elengedhetetlen az egészségügyi nyilatkozat kitöltése, ami letölthető a honlapunkról (www.tapio.hu), illetve a helyszínen is kitölthető. Fontos: a tábor sátortábor, de a tisztálkodási lehetőség közösségi házunkban adott.

A tábor programjában megtalálhatjátok:

lelki programok (szentmise, dicsőítés, zenés imádságok, csendességek, elmélkedések) | személyes fejlődést segítő programok (kiscsoportos beszélgetések, téma előadások, egyéni beszélgetések) | csapatépítés (éjszakai akadályverseny, főzőverseny, közös színdarabok) | sportprogramok (sport nap, röplabda-, ping pong-, csocsó- stb. bajnokság).

Bátran hívj barátokat is magaddal! Garantáltan élményekkel tele, testben-lélekben megújulva tértek majd haza a hat napot követően!

Jelentkezz mielőbb, de legkésőbb 2018 június 25-ig! Ezt legkönnyebben és leggyorsabban az online felületünkön teheted meg EZEN A LINKEN.

Bármilyen kérdéseddel keresd bizalommal táborvezetőinket: Szóró Kata (+3630/326-83-33, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Katus Norbert (+3620/479-98-22, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)